93 797 13 07
Veinat Pins, S/N, Ctra. de les Ginesteres, 08310 Argentona, Barcelona

Serveis que oferim

Tornejat
Servei de

Tornejat

El tornejat és un procés de mecanitzat utilitzat per crear peces cilíndriques en què l'eina realitza un moviment lineal mentre la peça gira. El tornejat es realitza normalment amb un torn, generalment reduint el diàmetre de la peça a una mida especificada i donant a la peça un acabat suau. Un centre de tornejat és un torn amb un control numèric per ordinador. Els centres de tornejat de precisió també poden realitzar diverses operacions de fresat i trepat

A Tallers Barfla disposem de la maquinària necessària per a tasques de tornejat.

Servei de

Fresat de CNC

El fresat CNC es tracta d'un procés en què, mitjançant una màquina fresadora CNC que es controla per ordinador, s'aconsegueix obtenir una peça final que s'ha dissenyat des d'un principi. Per això, se n'ha tingut en compte la superfície, el material i el moviment que s'ha degut realitzar per obtenir-la. Durant la transformació, que té lloc amb l'arrencada de ferritja, es fa girar una eina de rotació i tall, més coneguda com a fresa, mitjançant la qual s'aconsegueix el producte final.

A Tallers Barfla, totes les nostres fresadores funcionen per CNC.

Fresat de CNC
Dentat de pinyons
Servei de

Dentat de pinyons

Si busques engranatges dentats, et sorprendrà saber que hi ha una gran varietat de tipus.

El nombre de dents d'un engranatge és un factor important en el seu disseny.

A Tallers Barfla disposem de la maquinària necessària per al dentat dels pinyons.

Altres serveis

Muntatges i reparacions en general

El nostre equip de professionals experts tenen una àmplia experiència tant en la reparació com en la construcció i modificació de qualsevol mena de maquinària industrial, independentment del sector. En les nostres instal·lacions equipades amb l'última tecnologia, disposem de totes les eines necessàries per a dur a terme els projectes durant tot el procés constructiu (des de la idea inicial fins a l'entrega final).

També fabriquem peces sota plànols per a tercers o bé peces segons mostra.

Muntatges i reparacions en general
treballs de soldadura
Altres serveis

Treballs de soldadura

La nostra empresa compta amb les eines i els professionals per poder realitzar feines en soldadura de fil i elèctrode. Treballem en diferents materials com acers al carboni, inoxidable i alumini, materials especials, amb més de 50 anys d'experiència.

El nostre personal està format pels treballs més fins i delicats.

en què t'ajudem ?

Serveis que oferim.

CNC, dentat de pinyons, treballs de soldadura, fresat i Muntatges i reparacions en general